image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Recente berichten
Search
 

Voorbeeld pagina

Mijn nagelstudio is het resultaat van een jarenlange passie voor alles wat met opmaak van de persoon te maken heeft. Dat gaat van mooie nagels tot het mooi maken van het gelaat door middel van Make-up.

Even iets over mezelf, Ik ben Nancy Peeters en ben in 2006 als verkoopster begonnen in een gekende parfumerie. Toen eigenlijk al een droom job voor mij. Door de jaren heen en vele opleidingen verder ben ik kleinschalig begonnen met het aanbrengen van Gelish bij vrienden en familie. Deze hobby is uitgegroeid tot een kleine nagelstudio in mijn woonkamer in bijberoep.


Inmiddels heb ik dit uitgebreid naar een knusse nagelstudio, een plek waar je met een lach, een drankje en met een leuke babbel je nageltjes kan laten verzorgen en je buiten gaat met mooie nagels die je aan iedereen wil laten zien.


Maar door mijn passie en kennis van tal van verzorgingsproducten kunt u ook hiervoor bij mij terecht voor advies. Dit doe ik in samenwerking met LR health & Beauty products, voor meer informatie kunt u mij contacteren en kom ik met plezier naar u luisteren en u van goed advies voorzien.

Maar ook voor de nagelstudio blijf ik mezelf opleiden bij een erkend opleidingsinstituut om u ook van gelnagels te voorzien.

Zoals u kunt lezen is mijn nagelstudio mijn passie, en die passie breng ik graag over op uw nageltjes.

Voor meer info of het maken van een afspraak verwijs ik u door naar de contactpagina waar u alle gegevens kunt vinden.