image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Recente berichten
Search

Over mezelf

Mooi maken is mijn passie

Hallo! Ik ben Nancy Peeters

Zelfstandig nagel en make-up artist en verkoopster in een gekende parfumerie

Gelish

Door de jaren heen en vele opleidingen verder ben ik kleinschalig begonnen met het aanbrengen van Gelish bij vrienden en familie. Deze hobby is uitgegroeid tot een kleine nagelstudio in mijn woonkamer in bijberoep. Inmiddels heb ik dit uitgebreid naar een knusse nagelstudio, een plek waar je met een lach, een drankje en met een leuke babbel je nageltjes kan laten verzorgen en je buiten gaat met mooie nagels die je aan iedereen wil laten zien.
c

Make-up

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit volupta accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam per spiciatis unde omnis iste natus error.

Werkuren

Als zelfstandige in bijberoep werk ik met flexibele uren. Gelieve steeds met ons contact op te nemen via facebook, telefoon of ons email adres.
Boek een afspraak
Werk

Voorbeelden van mijn werk zijn te vinden in de fotogallerij

Advies

Door mijn passie en kennis van tal van verzorgingsproducten kunt u ook hiervoor bij mij terecht voor advies. Dit doe ik in samenwerking met LR health & Beauty products,

Cadeaubonnen

Wil je iemand aangenaam verrassen en ben je op zoek naar een leuk geschenk ? Kies dan voor een cadeaubon van Nancy's Polish. Klik hierboven om de opties te bekijken op onze prijslijst.

Contact

Neem eenvoudig met ons contact op via facebook, telefoon of via mail.

Passie voor schoonheid

Mijn nagelstudio mijn passie, en die passie breng ik graag over op uw nageltjes

Door de jaren heen en vele opleidingen verder ben ik kleinschalig begonnen met het aanbrengen van Gelish bij vrienden en familie.  Deze hobby is uitgegroeid tot een kleine nagelstudio in mijn woonkamer in bijberoep.

Inmiddels heb ik dit uitgebreid naar een knusse nagelstudio, een plek waar je met een lach, een drankje en met een leuke babbel je nageltjes kan laten verzorgen en je buiten gaat met mooie nagels die je aan iedereen wil laten zien.

Door mijn passie en kennis van tal van verzorgingsproducten kunt u ook hiervoor bij mij terecht voor advies.  Dit doe ik in samenwerking met LR health & Beauty products, voor meer informatie kunt u mij contacteren en kom ik met plezier naar u luisteren en u van goed advies voorzien.

Voor de nagelstudio blijf ik mezelf opleiden bij een erkend opleidingsinstituut om u ook van gelnagels te voorzien.